Nieuws

Waar en hoe laat wordt de derby Manchester City - Manchester United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de derby Manchester City - Manchester United uitgezonden?

1 maart - 13:52

De Premier League staat altijd garant voor een flinke dosis absolute topwedstrijden, zo ook komend weekend. Op zondag nemen Manchester City en Manchester United het tegen elkaar op de Manchester Derby! Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Manchester City is de huidige nummer twee van de Engelse competitie. De ploeg van trainer Pep Guardiola is verwikkeld in een zinderende titelstrijd, samen met koploper Liverpool en nummer drie Arsenal. Het verschil tussen die ploegen bedraagt per plek op de ranglijst slechts één punt.

United presteert daarentegen zeer wisselvallig. De mannen van Erik ten Hag staan zesde en hopen zich in het restant van het seizoen nog te kwalificeren voor Champions League-voetbal. Daarvoor moet het echter nog zeker acht punten inlopen op nummer vier Aston Villa. Vorige week werd er in eigen huis nog teleurstellend met 1-2 verloren van Fulham. De eerdere Manchester-derby van dit seizoen, op Old Trafford, biedt ook weinig houvast voor The Red Devils. Die ging namelijk kansloos met 0-3 verloren.

Manchester City - Manchester United live kijken

Manchester City – Manchester United begint zondagmiddag 3 maart om 16.30 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.