Nieuws

Wat zei Lasse Schone over zijn reserverol in de halve finale tegen Cambuur?

Wat zei Lasse Schone over zijn reserverol in de halve finale tegen Cambuur?

27 februari - 23:35

NEC heeft zich dinsdagavond ten koste van SC Cambuur gekwalificeerd voor de finale van de KNVB Beker. Aanvoerder Lasse Schone begon het duel op de bank en viel in aan het begin van de verlenging. Dit is wat de Deen daarover had te zeggen.

"Ja prachtig, heel mooi", zei Schone bij ESPN na de zege in de halve finale. "Na 24 jaar weer die bekerfinale in. Echt fantastisch. We wisten dat zij die lange bal gingen spelen, met die lange gasten voorin. Dat lossen wij dan niet goed op en zij maken een goede goal. Gelukkig komen we daarna vrij snel weer terug." Dat NEC met een 1-0 achterstand de rust in ging, bracht de ploeg volgens de 37-jarige middenvelder niet van de wijs. "Het was vrij rustig in de kleedkamer tijdens de rust. De trainer was niet eens boos, hij wist ook wel dat het goed zou komen."

Wat zei Schone over zijn reserverol?

Schone gaf aan dat hij voor de wedstrijd geïrriteerd was over de keuze van trainer Rogier Meijer om hem op de bank te zetten. "Ik was wel vrij boos dat ik niet startte, maar nu niet meer. Zelfs op mijn leeftijd kun je daar nog van genieten, van zo'n derde bekerfinale ook", sluit de routinier af.