Nieuws

'Dit opmerkelijke transferverzoek van Mbappé is al goedgekeurd door Real'

'Dit opmerkelijke transferverzoek van Mbappé is al goedgekeurd door Real'

27 februari - 13:42 Laatste update: 13:44

Kylian Mbappé en zijn management hebben een opvallend verzoek gedaan richting Real Madrid. Het heeft er alle schijn van dat de Fransman komende zomer voor de Spanjaarden gaat spelen, maar hij zou zijn broertje Ethan ook graag mee willen nemen.

Kylian is komende zomer transfervrij, omdat hij zijn contract in Parijs niet gaat verlengen. De officiële onderhandelingen moeten nog rondkomen, maar alle seinen staan ondertussen op groen voor een overstap naar Real voor de 25-jarige superster. Volgens televisiezender El Chiringuito zou Mbappé hebben gevraagd of zijn achtjaar jongere broertje ook door De Koninklijke kan worden ingelijfd.

Daar zou Real ondertussen zelfs al mee hebben ingestemd. De jongste Mbappé-telg speelde tot dusver drie wedstrijden in het eerste van PSG, maar komt voornamelijk in actie voor PSG Onder 19. Mocht ook hij naar Madrid overkomen, dan ziet het ernaar uit dat Ethan zijn wedstrijden in Real Madrid Castilla moet gaan spelen. Daar kan hij zich verder ontwikkelen, om op den duur in aanmerking te komen voor de hoofdmacht. Ook Ethan Mbappé is na dit seizoen transfervrij.