Transfernieuws

'Ajax, PSV en Italianen strijden om handtekening van jong Twente-talent (16)'

'Ajax, PSV en Italianen strijden om handtekening van jong Twente-talent (16)'

23 februari - 17:12 Laatste update: 17:18

FC Twente-talent Ruud Nijstad heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens Leon ten Voorde, de clubwatcher van de Tukkers, heeft Twente in Ajax, PSV en Juventus een aantal geduchte concurrenten voor de handtekening van de zestienjarige centrumverdediger.

"FC Twente is al een tijdje drukdoende om hem te binden, alleen de concurrentie is moordend", aldus Ten Voorde in de podcast De Warming-Up van TC/Tubantia. "Die concurrentie komt zelfs uit het buitenland, want hij is bij Juventus geweest. Die willen hem heel graag hebben en doen er ook alles aan om hen binnen te halen. Hij is ook al op bezoek geweest bij PSV en ook Ajax wil hem heel graag hebben."

De jonge Nijstad is dus gewild. Hij komt uit Vriezenveen en speelde al vijf interlands voor Oranje Onder 16. "Wat is er nu mooier dat als een jongen uit Vriezenveen gewoon bij Twente gaat spelen?", vervolgt de journalist. "Het is nog even afwachten welke kant het opgaat. Maar hoe mooi de verhalen ook zijn, ik denk dat je als jongen van zestien niet moet willen dat je in een appartementje in Turijn zit."

VoetbalNieuws.nl schreef al eens een uitgebreider artikel over de speler Nijstad. Die vind je hier!