Nieuws

Zo denkt Manchester United over de toekomst van de verhuurde Mason Greenwood

Zo denkt Manchester United over de toekomst van de verhuurde Mason Greenwood

21 februari - 18:39

Mason Greenwood vertrok met veel bombarie tijdelijk bij Manchester United, maar deze zomer is de Engelsman weer bij The Red Devils te vinden. Wat zegt investeerder Jim Ratcliffe over de aanvaller? VoetbalNieuws vertelt het je. 

Dit zegt Ratcliffe over de terugkomst van Mason Greenwood

Ratcliffe spreekt met de BBC uitgebreid over de toekomstige plannen van United en heeft het ook over Greenwood. De aanvaller werd beschuldigd van meerdere zware delicten richting zijn vriendin, maar uiteindelijk vielen de aanklachten. Greenwood kon echter niet meer terecht bij United en werd verhuurd aan Getafe tot de zomer. "Wij zullen een beslissing nemen en deze motiveren. Hij is een speler van Manchester United, dus het antwoord is ja. Het is vrij duidelijk dat we een besluit moeten nemen, want een besluit is nog niet genomen", aldus Ratcliffe.

Wat de investeerder van United betreft, moet het eigen onderzoek uitsluitsel geven in de zomer. "Het proces zal er als volgt uitzien: we moeten de feiten begrijpen en niet de ‘hype’, en dan een eerlijke beslissing nemen op basis van waarden. Het gaat er min of meer om of hij een goede kerel is of niet. We moeten de vraag beantwoorden of hij echt goed kan spelen voor United en of hij zich daar prettig bij zou voelen, en of de fans zich daar prettig bij zouden voelen."