Nieuws

'Ontslag dreigt voor Tuchel, maar Bayern-leiding stelt coach vooralsnog gerust'

'Ontslag dreigt voor Tuchel, maar Bayern-leiding stelt coach vooralsnog gerust'

18 februari - 20:41 Laatste update: 20:41

De toekomst van Thomas Tuchel lijkt aan een zijde draatje te hangen, nu de oefenmeester zondagavond onderuit ging bij VfL Bochum. Na de 3-2 nederlaag is het gat met koploper Bayer Leverkusen naar acht punten gestegen. Spoedig zullen er gesprekken over Tuchel plaats gaan vinden in München, waar men de oefenmeester vooralsnog gerust lijk te stellen.

Na de nederlaag bracht Fabrizio Romano een update over de toekomst van Tuchel in Duitsland. "Er zullen nu interne gesprekken plaatsvinden bij Bayern, omdat de baan van Thomas Tuchel in gevaar blijft", zo klonk het. Binnenkort zullen de betrokken president en directeuren over de toekomst van Tuchel te beslissen, weet de transfergoeroe te melden. Even later wist sportjournalist Patrick Strasser een quote van Jan-Christian Dreesen, de CEO van Der Rekordmeister de wereld in te brengen. De directeur verzekerde er van dat Tuchel volgende week nog aan het roer staat van zijn club. 'Natuurlijk', klonk zijn antwoord.

De misstap in Bochum betekende alweer nederlaag nummer vier van het seizoen van Bayern, dat ook nog eens twee keer gelijk wist te spelen. De puntenteller van de nummer twee staat daardoor op vijftig punten uit 22 wedstrijden, wat acht minder is dan de koploper uit Leverkusen. Daarnaast vloog het eerder al uit de DFP-Pokal, waarin het werd uitgeschakeld door derdeklasser FC. Saarbrücken. In de achtste finales van de Champions League ging het eerder deze week ook nog eens met 1-0 onderuit op bezoek bij Lazio.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)