Nieuws

Waar en hoe laat wordt de League Cup-finale Chelsea - Liverpool uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de League Cup-finale Chelsea - Liverpool uitgezonden?

17 februari - 14:49 Laatste update: 14:50

De finale om de Engelse League Cup staat altijd vroeg in het seizoen op het programma. Volgende week zondag strijden Chelsea en Liverpool op Wembley tegen elkaar om de felbegeerde trofee. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Vorig seizoen wist het Manchester United van Erik ten Hag de League Cup, die om sponsorredenen de Carabao Cup wordt genoemd, te winnen. The Red Devils werden echter in de achtste finales uitgeschakeld en dus komt er een nieuwe titelhouder. Liverpool en Chelsea gaan dat uitvechten in het grootste voetbaltoneel van Engeland.

The Reds wisten in de halve eindstrijd af te rekenen met Fulham. The Blues verloren hun heenwedstrijd tegen Middlesbrough met 1-0, maar denderden er thuis met 6-1 overheen. Liverpool en Chelsea zijn beide ook nog actief in de FA Cup. Voor beide ploegen ligt er zondag een unieke kans om de prijzenkast weer eens te spekken.

Finale Carabao Cup: Chelsea - Liverpool

Chelsea - Liverpool begint zondag 25 februari om 16.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.