Nieuws

Schrikken voor Real: dit overkwam de bus onderweg naar het stadion in Leipzig

Schrikken voor Real: dit overkwam de bus onderweg naar het stadion in Leipzig

13 februari - 16:10 Laatste update: 16:19

Dinsdagavond nemen RB Leipzig en Real Madrid het in de achtste finales van de Champions League tegen elkaar op in Duitsland. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de schrik erin zitten bij de Spaanse topclub door iets wat gebeurde tijdens de busreis. VoetbalNieuws.nl neemt het incident met je door.

Wat is er gebeurd met de bus van Real Madrid?

Vanwege stakingen op het vliegveld in Leipzig arriveerde de selectie van Real Madrid in het nabij gelegen Erfurt. Onderweg naar de speelstad leek het even mis te gaan voor De Koninklijke. De Duitse krant Bild meldt namelijk dat een fan tijdens het filmen tegen de rijdende bus aanreed. De Spaanse koploper kon zijn weg richting het stadion wel gewoon vervolgen. De fan zou zelf een gebroken buitenspiegel en drieduizend euro schade hebben opgelopen. 

Wat zegt Real Madrid over het incident?

Real-trainer Carlo Ancelotti liet even na het ongeval weten dat zijn selectie veilig was aangekomen in Leipzig. "Een fan die de bus in zijn auto aan het filmen was, verloor de controle over het stuur. Wij merkten het niet. De mensen die in bussen achter ons kwamen, zagen het gebeuren", liet de club weten aan Marca.

RB Leipzig en Real Madrid staan op dinsdagavond tegenover elkaar in de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Het duel begint om 21.00 uur. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn live verslag doen van de ontmoeting.