Nieuws

Dit schrijft Feyenoorder Gernot Trauner op Instagram over zijn hamstringblessure

Dit schrijft Feyenoorder Gernot Trauner op Instagram over zijn hamstringblessure

9 februari - 15:52

Gernot Trauner heeft zich op Instagram uitgelaten over de blessure die hij woensdagavond opliep in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen AZ. De Oostenrijkse centrumverdediger moest na een halfuur al de strijd staken en lijkt te kampen met een hamstringblessure.

Welke blessure heeft Gernot Trauner?

Trauner heeft op sociale media gereageerd en bevestigde wat al werd gesuggereerd. 'Ik zal daarom de komende wedstrijden van de zijkant moeten bekijken', aldus de aanvoerder van de Rotterdammers. 'Dat betekent dat ik in deze belangrijke fase van het seizoen een aantal belangrijke wedstrijden zal missen, maar ik zal proberen om het team te steunen waar ik kan.'

De sterkhouder geeft tenslotte aan dat hij alles zal doen om snel terug te keren. Hij bedankt de Feyenoord-supporters voor hun onvoorwaardelijke steun. 'Bedankt voor al jullie geweldige wensen in deze persoonlijk moeilijke tijden', klinkt het.

Welke wedstrijden moet Gernot Trauner waarschijnlijk missen?

Het gemist van Trauner is een hard gelach voor Feyenoord, dat komende zondag in eigen huis de Rotterdamse derby tegen Sparta speelt en in februari in actie komt in Europa League-tweeluik met AS Roma. Op 3 maart staat vervolgens de kraker tegen PSV op het programma.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gernot Trauner (@gernot_trauner)