Breaking news

Goed nieuws voor tv-kijkers: ESPN start dit weekend al met uitzenden KKD-duels

Goed nieuws voor tv-kijkers: ESPN start dit weekend al met uitzenden KKD-duels

6 februari - 14:22
1

De Eredivisie zal de komende jaren bij ESPN te zien blijven. De tv-zender deelde op haar eigen site dat de verlenging van de overeenkomst over de Eredivisierechten is afgerond. Vanaf 2025 zullen kijkers in ieder geval nog vijf jaar bij ESPN moeten inschakelen om hun favoriete Nederlandse clubs aan het werk te zien. Ook de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie worden bijna allemaal live aangeboden.

Welke wedstrijden zijn live te zien bij ESPN?

ESPN verhoogt namelijk per direct het live aanbod die beide competities. Hierdoor zal bijna iedere wedstrijd live worden uitgezonden. Daar zal de zender komend weekend al mee beginnen. Slechts in enkele gevallen zal het voorkomen dat een wedstrijd niet kan worden uitgezonden door een gebrek aan spreiding tussen speelmomenten.

Naast de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie zullen ook andere KNVB-competities exclusief bij ESPN te zien zijn. Hierbij denken we aan wedstrijden om de KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal en de wedstrijden van Jong Oranje.