Breaking news

Update ESPN: 'Mbappé hakt knoop door en voegt zich in de zomer bij Real Madrid'

Update ESPN: 'Mbappé hakt knoop door en voegt zich in de zomer bij Real Madrid'

3 februari - 18:01 Laatste update: 22:24

Na maanden van geruchten lijkt Kylian Mbappé de keuze voor zijn volgende club gemaakt te hebben. Volgens Le Parisien bestaat er geen twijfel en maakt de Franse superster komende zomer de overstap naar Real Madrid. Later wist ESPN FC het nieuws ook met zekerheid te melden.

Van een akkoord is volgens de Franse krant nog geen sprake, maar de krant weet wel te melden dat volgens ingewijden het transfervrije vertrek van Mbappé onvermijdelijk is. In Madrid heerst er optimisme over de onderhandelingen met de aanvaller. Sinds 1 januari staat het Mbappé vrij om in gesprek te gaan vanwege zijn aflopende contract. De krant meldt dat de voornaamste reden van de aanstaande overgang het winnen van de Champions League is. Ook zou de aanvaller een grotere kans hebben op het winnen van de Gouden Bal. Twee jaar geleden stond de Fransman ook in de nadrukkelijke belangstelling van De Koninklijke, maar toen verraste Mbappé door zijn contract te verlengen in Parijs.

Het is niet voor de eerste keer dat er in de media gesproken wordt over de toekomst van Mbappé. Eerder claimden Foot Mercato en Sport Bild al dat de aanvaller akkoord zou zijn met de Madrilenen, maar tot op heden is er nog altijd geen officieel akkoord bereikt.

Update: Zaterdagavond wist de hoofdtak van ESPN het gerucht ook te melden. Bronnen rond de keuze van Mbappé voor Real Madrid zouden het aan het medium hebben bevestigt.