Nieuws

'Ajax laat oog vallen op United-talent, concurrentie uit Spanje en Italië'

'Ajax laat oog vallen op United-talent, concurrentie uit Spanje en Italië'

31 januari - 16:14 Laatste update: 16:51

Ajax heeft zijn oog laten vallen op een Noors talent van Manchester United. Volgens het Manchester Evening News houden de Amsterdammers de ontwikkeling van Isak Hansen-Aarøen in de gaten en is er concurrentie vanuit de rest van Europa.

Zo zouden ook Atlético Madrid en Napoli in de markt zijn voor de negentienjarige middenvelder, die over een aflopend contract beschikt. De gesprekken om dat te verlengen, leveren vooralsnog niets op. The Red Devils zouden hem graag willen behouden, maar lijken ook te beseffen dat een verkoop wellicht de beste optie is om nog wat aan hem te verdienen.

Hansen-Aarøen zit in eerste instantie niet per se te wachten op een transfer, om dat hij voor zijn kansen wil gaan bij United. Echter stelt het gebrek aan speeltijd in het eerste zijn geduld op de proef. United wil hem daarom verkopen, mede omdat de club denkt dat zijn waarde zal stijgen en eventueel doorverkooppercentage nog wat kan opleveren. Hansen-Aarøen is een international van Jong Noorwegen en speelt zijn wedstrijden vooral in het Onder 21-elftal van Manchester United. De spelmaker geldt als een diepgaande middenvelder die ook in de spits uit de voeten kan.

In dit artikel kom je veel meer te weten over de speler Hansen-Aarøen.

El Ghazi ander buitenkansje
Net als Anwar El-Ghazi zou hij voor Ajax een zogenaamd 'buitenkansje' op de transfermarkt kunnen zijn. De voormalig aanvaller van de Amsterdammers zou zich zelfs transfervrij hebben aangeboden. Daarover lees je hier meer.