Breaking news

'Spel op de wagen: Feyenoord legt eerste concrete aanbieding neer voor Rodríguez'

'Spel op de wagen: Feyenoord legt eerste concrete aanbieding neer voor Rodríguez'

27 januari - 10:43 Laatste update: 10:47

Feyenoord heeft een eerste miljoenenbod uitgebracht op Luciano Rodríguez, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zouden met wat hulp van buitenaf iets meer dan vijf miljoen euro hebben geboden op de Uruguayaanse buitenspeler van Liverpool Montevideo.

Afgelopen week werd de naam van Rodríguez voor het eerst in verband gebracht met Feyenoord. Uruguayaanse media stelden dat de Rotterdammers een bod van tien miljoen euro zouden hebben uitgebracht op de aanvaller, maar daar was volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl niets van waar. Wel zou Feyenoord hebben geïnformeerd naar Rodríguez en de eerste concrete aanbieding is nu een feit.

Naar verluidt is er met wat externe hulp een bod van iets boven de vijf miljoen euro uitgebracht op Rodríguez, voor tachtig procent van de rechten. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet genoeg zijn om de Uruguayaan naar Rotterdam te halen, aangezien Liverpool Montevideo hoog in de boom gaat zitten voor zijn sterspeler die nog tot 2027 vast ligt.

Naast Feyenoord is er ook interesse vanuit Argentinië in Rodríguez. River Plate zou al zeven miljoen euro hebben geboden voor zestig procent van de rechten. Dat is een bieding die de Stadionclub minimaal zal moeten matchen, klinkt het.

Meer weten over de Rodríguez? Bekijk onderstaande video of lees het artikel in de lees meer sectie!