Nieuws

Wanneer speelt Feyenoord of PSV in de kwartfinales van de KNVB Beker tegen AZ?

Wanneer speelt Feyenoord of PSV in de kwartfinales van de KNVB Beker tegen AZ?

24 januari - 17:58

Woensdag nemen Feyenoord en PSV het tegen elkaar op in de achtste finales van de KNVB Beker. De winnaar van dit duel zal het in de kwartfinale opnemen tegen AZ. Wanneer staat dit duel op het programma? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Afgelopen december zou PSV het in de tweede ronde van de KNVB Beker opnemen tegen FC Twente, maar de wedstrijd werd door een onbespeelbaar veld afgelast. Hierdoor werd de wedstrijd verplaatst naar 17 januari, maar werd de loting wel al verricht. PSV won overtuigend met 3-1 van de Tukkers en mocht zich dus opmaken voor een trip naar De Kuip. Net als tijdens de vorige ronde werd de loting al verricht en weten Feyenoord en PSV dat AZ de volgende horde is in het bekertoernooi. De winnaar speelt sowieso thuis.

Wanneer speelt AZ tegen Feyenoord of PSV?

Woensdagmiddag maakte de KNVB de speeldata voor de kwartfinales van de KNVB-beker bekend. AZ zal het in de kwartfinale opnemen tegen Feyenoord of PSV. De Alkmaarders gaan op 7 februari op bezoek bij de winnaar van de bekerwedstrijd van woensdagavond. De aftrap is om 21.00 uur in De Kuip of het Philips Stadion.

Benieuwd naar de overige affiches en het volledige speelschema van de KNVB Beker? Klik dan hier.