Samenvattingen Premier League: United verliest, Chelsea en City winnen wel

30-12-2023 22:06 Laatste update: 22:00

Manchester United stelde zaterdagavond teleur en verloor met 2-1 van Nottingham Forest. Chelsea wist eerder op de dag wel te winnen en Manchester City volgde dat resultaat. Bekijk hier de samenvattingen van de Premier League.

Nottingham Forest - Manchester United, 2-1

Manchester United had het in de eerste helft lastig. De ploeg van Ten Hag kreeg geen grip op de wedstrijd, maar had het geluk dat dat Forest ook niet lukte. In de tweede helft veranderde dat echter. Forest kwam op voorsprong, maar zag Marcus Rashford al snel de gelijkmaker scoren. RToch was het de thuisploeg die aan het langste eind trok en Ten Hag met een kater de kerst in stuurde.

Luton Town - Chelsea, 2-3

Chelsea wist eerder op de dag wel te winnen, weliswaar van Luton Town. The Blues kwamen op voorsprong door Cole Palmer en diezelfde Palmer gaf een assists bij de 0-2 van oud-PSV’er Noni Madueke. Palmer scoorde uiteindelijk de 0-3 waardoor de punten in de tas leken. De thuisploeg kwam echter terug tot een 2-3, maar daar bleef het bij.

Manchester City - Sheffield United, 2-0

Manchester City had weinig moeite met Sheffield United. De wedstrijd werd nooit echt spannend, maar kinderlijk eenvoudig ging het ook niet. Na een kwartier zette Rodri zijn ploeg op voorsprong en pas in de 61e minuut was het Julian Alvarez die de score verdubbelde.