Nieuws

'Spaanse oefenmeester in beeld om Ten Hag op te volgen bij Manchester United'

'Spaanse oefenmeester in beeld om Ten Hag op te volgen bij Manchester United'

13-12-2023 13:30

Na de uitschakeling in de Champions League is de druk op Erik ten Hag nog meer toegenomen. Volgens het Spaanse Relevo wordt er al gekeken naar zijn opvolging en zou daarvoor Julen Lopetegui in aanmerking komen.

Ten Hag verloor afgelopen weekend met United van Bournemouth (0-3) en werd dinsdagavond uitgeschakeld in Europa. Volgens Relevo zijn er intern twijfels over de Nederlandse manager en is er al werk gemaakt van het in beeld brengen van opvolgers. Lopetegui lijkt de voornaamste kandidaat. De Spanjaard stond eerder aan het roer bij Real Madrid, Sevilla en Wolverhampton Wanderers.

Eerder werden de namen van Zinedine Zidane, Graham Potter en Roberto de Zerbi ook al gelinkt aan een overstap naar Old Trafford, maar Lopetegui lijkt vooralsnog de voorkeur te hebben. Komende zondag komt United weer in actie en weer tegen een sterke tegenstander. Op bezoek bij Liverpool moet de stijgende lijn weer worden ingezet. 

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.