Nieuws

Van de Beek terug naar Ajax? Middenvelder koopt miljoenenwoning in Amsterdam

Van de Beek terug naar Ajax? Middenvelder koopt miljoenenwoning in Amsterdam

16 november - 15:00

Donny van de Beek keert terug naar Amsterdam. De Manchester United-middenvelder heeft een miljoenenwoning gekocht in de Nederlandse hoofstad. Zou dit een subtiele hint zijn naar een terugkeer naar Ajax?

Van de Beek speelde dit seizoen slechts 21 minuten in het eerste van Manchester United en gaf eerder al aan dat hij in de winterstop graag weg wil. Volgens het medium Bekende Buren koste het appartemen meer dan anderhalf miljoen euro bij een vraagprijs van 1.625.000 euro. De Nederlander wist dus nog wel een korting te bedwingen. 

Afgelopen zomer waren clubs FC Lorient en Real Sociedad geïnteresseerd, maar toen kwam het niet van een transfer. Binnenkort krijgt hij zijn tweede kind met zijn partner Estelle Bergkamp en naast zijn huis in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen is het de tweede woning van de middenvelder in Nederland.

Of Ajax ook daadwerkelijk interesse heeft in de 26-jarige is niet duidelijk. Wel voegt de aankoop een nieuw hoofdstuk toe aan de geruchtenmolen. Zijn nieuwe huis brengt ook nog wat extra's. Volgens het medium heeft het 'een butler-service en stapt hij vanaf beneden in een beveiligde lift naar zijn appartement.' 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!