Nieuws

'Italiaanse grootmacht wil Ten Hag en Manchester United verlossen van Sancho'

'Italiaanse grootmacht wil Ten Hag en Manchester United verlossen van Sancho'

13-11-2023 21:13

Juventus heeft geïnformeerd naar de situatie rondom Jadon Sancho. De Italiaanse grootmacht zou de aanvaller van Manchester United graag op huurbasis overnemen, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Sanco zit op een dood spoor bij het United van manager Erik ten Hag. De Nederlandse oefenmeester vond dat Sanco te weinig inzet toonde op de trainingen, iets waar de Engelsman zich niet in kon vinden. Sinds de onenigheid zit Snacho niet bij de selectrie en traint hij mee met de beloftenploeg. Juventus zou daarom in de komende transferperiode toe willen slaan.

De Italianen zien een huurdeal wel zitten, stelt Romano. Een belangrijke eis is wel dat United een deel van het salaris op zich neemt. The Mancunians zouden zelf echter inzetten op een definitieve transfer en dus is een akkoord nog niet aan de orde. Eerder werd Sancho ook al gelinkt aan FC Barcelona en zijn oude club Borussia Dortmund.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!