Transfernieuws

'Zahavi wijst Botafogo-bod af en keert terug bij zijn oude club in geboorteland'

'Zahavi wijst Botafogo-bod af en keert terug bij zijn oude club in geboorteland'

26-06-2022 09:22

Eran Zahavi gaat niet in zee met het Braziliaanse Botafogo. De Israëliër, die het afgelopen seizoen nog voor PSV speelde, gaat terugkeren naar zijn oude club Maccabi Tel Aviv en wordt daar groootverdiener. 

Zahavi leek hard onderweg naar Botafogo, waar onder meer Clarence Seedorf in het verleden speelde. De deal leek in kannen en kruiken, maar is afgeketst. Zahavi gaat twee seizoenen tekenen bij Maccabi, waar hij tussen 2013 en 2016 al een succesvolle periode beleefde als doelpuntenmaker. Zahavi wordt in Israël ploeggenoot van Brandley Kuwas en gaat ruim één miljoen euro per jaar verdienen.

Onder meer Sport5 meldt dat de transfer zo goed als zeker is. De Israëliër zei tijdens zijn periode bij PSV al meermaals terug te willen keren naar zijn geboorteland, waar hij een grote naam is. Maccabi werd het afgelopen seizoen derde in de Israëlische competitie, waarmee het in de voorrondes van de Champions League is beland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!