Nieuws

Zahavi had moeite met wisselbeleid Schmidt: 'Het interesseerde hem niet'

Zahavi had moeite met wisselbeleid Schmidt: 'Het interesseerde hem niet'

23 mei - 21:01
0

Eran Zahavi had in zijn tijd bij PSV grote moeite met het vele wisselen van trainer Roger Schmidt. De transfervrij vertrekkende spits speelde zelden een wedstrijd uit, terwijl hij naar eigen zeggen juist in de laatste fase van een duel op zijn best is.

Zahavi vertrekt komende zomer uit Eindhoven en is inmiddels in zijn vaderland Israël om te kunnen kijken wat de volgende stap in zijn carrière gaat zijn. Ondertussen schoof de spits aan bij de podcast Frequent Traveler. "Het hield me echt bezig dat ik steeds gewisseld werd bij PSV", aldus de aanvaller. "Ik heb er met de trainer over gesproken. Bekijk mijn statistieken: na de zeventigste minuut heb ik de meeste doelpunten gemaakt in mijn carrière."

Schmidt deed niets met de gesprekken die Zahavi aanknoopte. "Ik liet de statistieken aan de trainer zien, maar hij vertelde me daar niet geïnteresseerd in te zijn", treurt de Israëlisch international. "Wel dat hij blij met me was, maar dat hij me meerdere wedstrijden nodig had. Maar per minuten speeltijd in de competitie had ik na Sébastien Haller van Ajax de meeste doelpunten. Wat dat betreft was het geweldig."

Wat vond jij van het wisselbeleid van Schmidt bij PSV? Laat het weten in de reacties. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie