Transfernieuws

'Zahavi vindt nieuwe werkgever bij voormalige club van Seedorf in Brazilië'

'Zahavi vindt nieuwe werkgever bij voormalige club van Seedorf in Brazilië'

21-06-2022 14:59 Laatste update: 15:00

Eran Zahavi lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Braziliaanse media schrijven dat de Israëliër bijna rond is met Botafogo, de Braziliaanse club waar Clarence Seedorf zijn carrière afsloot. 

Meerdere Zuid-Amerikaanse media schrijven dat club en speler zo goed als rond zijn. Botafogo ziet Zahavi als de eerste spits van het komende seizoen. Voormalig Vitesse-speler Lucas Piazon is ook actief bij de Braziliaanse club. Edinson Cavani stond ook op de radar van de Braziliaanse club, maar de Uruguayaan bleek onhaalbaar.

Zahavi beleefde een uitstekend seizoen bij PSV, maar had in zijn privé-leven wel de nodige ups en downs in Nederland. De spits werd meerdere keren overvallen en besloot uiteindelijk niet in de Eredivisie te blijven. Botafogo heeft wel enige haast bij het rondmaken van het contract: de Braziliaanse competitie loopt het hele kalenderjaar door, wat betekent dat de competitie momenteel in volle gang is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!