Transfernieuws

'Dost wijst Feyenoord af, maar gaat wellicht bij jeugdliefde Emmen aan de slag'

'Dost wijst Feyenoord af, maar gaat wellicht bij jeugdliefde Emmen aan de slag'

21-06-2022 14:47

Bas Dost lijkt niet naar Feyenoord te vertrekken, maar heeft een avontuur bij jeugdliefde FC Emmen nog niet uitgesloten. Trainer Dick Lukkien zegt met de spits te hebben gesproken en wacht zijn beslissing af. 

Dost vertrekt transfervrij bij Club Brugge en heeft daarom een grote hoeveelheid clubs tot zijn beschikking om zijn carrière te vervolgen. Feyenoord is nog altijd op zoek naar een extra spits en vroeg naar de Nederlander, maar dat lijkt er niet van te komen. Dost komt uit de jeugdopleiding van Emmen en kan daar wellicht een nieuwe weg inslaan. "Ik heb hem mijn idee over voetbal verteld en nu is het afwachten", vertelt Lukkien tegenover RTV Drenthe. 

Lukkien hoopt dat Dost de juiste beslissing neemt. 'Ik heb hem gezegd dat hij een weloverwogen beslissing moet nemen en hopelijk kiest hij voor ons", besluit de trainer. Emmen werd het afgelopen seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en mag zich deze zomer met FC Volendam en Excelsior in de Eredivisie gaan melden. Voor PEC Zwolle, Willem II en Heracles Almelo is het einde verhaal op het hoogste niveau van Nederland.