Nieuws

Ajax en PSV opgelet: 'Het is verlengen of op zoek naar een andere club'

Ajax en PSV opgelet: 'Het is verlengen of op zoek naar een andere club'

05-06-2022 13:48

Jasper Cillessen sluit niet uit dat hij zijn laatste wedstrijd voor Valencia gespeeld heeft. De keeper heeft nog een contract tot medio 2023, waardoor het verlengen of vertrekken betekent.

De komende weken zal Cillessen een beslissing gaan nemen over zijn toekomst. "Er zijn daar een nieuwe voorzitter en trainer gekomen. Mijn contract loopt nog een jaar door. Dus normaal gesproken moet ik die verbintenis verlengen of op zoek gaan naar een andere club", citeert De Telegraaf de Oranje-doelman.

Ook Nederlandse clubs zouden een optie kunnen zijn voor Cillessen. De jeugdexponent van NEC Nijmegen wordt in verband gebracht met Ajax en PSV. "Maar ik wil nu niet van mijn zaakwaarnemer weten of er interesse is. Op 14 juni spelen we nog een duel met Oranje, daarna ga ik alles op een rijtje zetten en neem ik een beslissing."

In 2016 maakte Cillessen de droomtransfer van Ajax naar FC Barcelona. Daar veroverde de doelman door de aanwezigheid van Marc-André Ter Stegen nooit een basisplaats. Daarom vertrok Cillessen in 2019 naar Valencia. Ook dat werd mede door blessureleed geen onverdeeld succes.