Nieuws

Slecht nieuws voor de fans: zo schat Ten Hag de titelkansen van United in

Slecht nieuws voor de fans: zo schat Ten Hag de titelkansen van United in

27 april - 13:48 Laatste update: 13:29

Erik ten Hag is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester United, maar speelde nog niet mee om de landstitel. De manager van de Engelsen blikt alvast vooruit op komend seizoen en VoetbalNieuws vertelt je wat de Nederlander verwacht.

United strijdt de komende weken om Europees voetbal. De Engelse gigant won afgelopen jaar nog de League Cup, maar in de competitie verloopt het allesbehalve vlekkeloos. De roep om het ontslag van Ten Hag wordt met de week groter, maar zelf gaat de oefenmeester er van uit ook komend seizoen nog manager van United te zijn.

Hoe schat Ten Hag de titelkansen van United komend seizoen in?

Ten Hag blikt op een persconferentie vast vooruit op komend seizoen. "Als iedereen beschikbaar is, strijden wij mee om de bovenste vier plekken. Daar ben ik van overtuigd", begint Ten Hag stellig. "Al moet ik zeggen: er zijn tegenwoordig meer dan drie hele goede teams. Je hebt Villa, je hebt Spurs, Newcastle, veel goede teams. Chelsea niet te vergeten. Wij zijn er daar één van, maar op dit moment zijn we niet in de positie om mee te doen om plek één of twee, dat is een feit. We kunnen dichterbij komen als we een goede transferwindow draaien."