Dier emotioneel na weerzien met Eriksen: 'Het voelde raar om tegen hem te spelen'

23-04-2022 23:16

Eric Dier trof in het duel tussen Brentford FC en Tottenham Hotspur zijn oude ploeggenoot Christian Eriksen. De Engelse verdediger, die al sinds 2014 in Noord-Londen speelt, is dolgelukkig dat Eriksen nog een normaal leven kan leiden. 

Het duel tussen Brentford en Tottenham eindigde in 0-0. Voor de Spurs een slechte zaak, maar dan kon Dier even niet deren. "Het is emotioneel om tegen hem te spelen en vooral heel raar", zegt de Engelsman, die zeven seizoenen met Eriksen samenspeelde. "Ik heb het grootste gedeelte van mijn professionele carrière met hem gespeeld. Het was raar, maar ik ben zo blij dat hij gezond is."

"Het maakt me niets uit of hij voetbal speelt of niet", vervolgt de verdediger. "Maar het feit dat hij nog kan voetballen is heel bijzonder. Ik ben heel blij voor hem en zijn familie", sloot Dier af. 

Door het gelijke spel doet Tottenham slechte zaken in de strijd om plek vier. Arsenal wist in eigen huis Manchester United te verslaan en heeft de beste papieren om het felbegeerde Champions League-ticket aan het einde van het seizoen te bemachtigen.