Dochter Frank de Boer steunt vriend Stengs: 'Zij zal nu ook Feyenoorder zijn'

28-07-2023 18:12 Laatste update: 29-07-2023 09:41

De schoonfamilie van Calvin Stengs steunt hem volledig in zijn tijd bij Feyenoord. De kersverse spelmaker van de Rotterdammers heeft een relatie met de dochter van Frank de Boer, uiteraard een échte Ajacied. Beau de Boer plaatste vlak na de transfer van haar vriend nog een grappige post op Instagram.

"Nooit gedacht dat ik ooit voor Feyenoord zou zijn, maar hier ben ik. Hou heel veel van je", zo schreef Beau op social media. "Ze blijft een Ajacied. Haar vader heeft voor Ajax gespeeld. Daar ontkom je niet aan", aldus Stengs vrijdag op een ingelaste persconferentie. "Maar uiteindelijk zal ze nu mij supporten en Feyenoorder zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Feyenoord betaalde afgelopen week zes miljoen euro aan OGC Nice voor de diensten van Stengs, die een contract tot medio 2027 in De Kuip heeft getekend. Daarmee ‘kaapte’ de landskampioen hem als het ware voor de neus van Royal Antwerp vandaan, de club waar hij afgelopen seizoen nog door de Fransen aan werd verhuurd. Donderdag maakte hij zijn eerste minuten voor Feyenoord in het oefenduel tegen Villarreal (1-1).