Wieffer is aanwezig in De Kuip: middenvelder komt aan op krukken

21 april - 17:05

Mats Wieffer zal niet spelen tegen NEC in de bekerfinale. De middenvelder is geblesseerd en is vervange door Ramiz Zerrouki. Wieffer is wel aanwezig in Rotterdam en betrad het stadion op krukken.

Op het laatste moment moest Arne Slot dus toch puzzelen. Wieffer trainde tijdens de laatste training van Feyenoord apart, maar moest ook die staken. Kort na de aankomst van de bus van de Rotterdammers werd Wieffer gespot terwijl hij De Kuip binnenliep. De 24-jarige deed dat op krukken en dat is slecht nieuws voor Feyenoord.

Tijdens de training van woensdag richting de bekerfinale moest Wieffer de strijd staken. Het zou gaan om een bovenbeenblessure waarbij hij een spier zou hebben gescheurd in zijn bovenbeen. Na verschillende medische onderzoeken is dus toch gebleken dat de middenvelder niet kan spelen en dus zit hij totaal niet bij de wedstrijdselectie.

Het zal slechts één van de eerste wedstrijden dit seizoen zijn dat Wieffer er niet bij is. Slot kan altijd rekenen op de middenvelder en hij speelde slechts in één Eredivisie wedstrijd dit seizoen niet. In de KNVB Beker was hij ook alle wedstrijden van de partij. Hij scoorde niet in de strijd om de Dennenappel, in de Eredivisie was Wieffer vijf keer trefzeker.