Dit is de reactie van Ajax-aanwinst Henderson na zijn debuut tegen PSV

3 februari - 22:39 Laatste update: 22:48

Zaterdagavond maakte Jordan Henderson zijn langverwachte debuut voor Ajax. De winteraanwinst stond tegen PSV (1-1) voor het eerst op het veld tussen zijn nieuwe teamgenoten. Na afloop van zijn debuut gaf Henderson zijn reactie. VoetbalNieuws neemt deze met je door!

Ajax stuntte tijdens de winterse transferperiode door Henderson weg te plukken bij Al-Ettifaq. De Engelsman liet de uitwedstrijd tegen Heracles door kunstgras nog schieten, maar stond tegen PSV direct in de basis van John van 't Schip.

Reactie Henderson op debuut

"Mooi om voor het eerst in deze ArenA te spelen, het was fantastisch", gaf Henderson na afloop van zijn debuut aan. "De sfeer was ongelofelijk. Ik heb het team proberen te helpen waar mogelijk." Na afloop baalde de Engelsman toch van het resultaat. De middenvelder gaf ook nog in gesprek met ESPN aan waar zijn focus bij Ajax ligt. ""Je kunt waarschijnlijk niet van mij verwachten dat ik elke week scoor", klonk het. "Ik wil gewoon mezelf zijn. Het team zoveel mogelijk helpen, elke wedstrijd presteren en de spelers om mij heen helpen."

Na afloop was ook Van 't Schip erg te spreken over zijn nieuwe kracht. De interim-trainer gaf aan dat de middenvelder 'honderd procent fit' en belangrijk voor het team is.