Bosz blijft geheimzinnig over meespelen van Veerman in de topper tegen Ajax

2 februari - 13:36 Laatste update: 13:36

Het is nog niet duidelijk of Joey Veerman beschikbaar zal zijn voor het duel met Ajax. De middenvelder traint volgens Peter Bosz momenteel individueel en dat doet vermoeden dat de kans op meespelen in Amsterdam klein is.

Veerman herstelt momenteel van een kuitblessure waardoor hij de wedstrijden tegen FC Utrecht, Feyenoord en Almere City aan zich voorbij heeft moeten laten gaan. De Volendammer heeft de training al wel weer hervat, maar nog altijd doet hij niet mee met de groep. Veerman traint individueel in aanloop naar de topper tegen Ajax.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen de Amsterdammers vertelt Bosz dat hij nog niet is bijgepraat over de medische-ontwikkelingen binnen de selectie van PSV. "Ik weet nog niet alles richting Ajax, dat hoor ik zo van de medische staf. Dan weet ik ook of bijvoorbeeld Joey Veerman beschikbaar is", aldus Bosz tijdens een persmoment, geciteerd door Voetbal International. Ook Ismael Saibari heeft zich weer bij de selectie van PSV aangesloten. De Marrokaanse middenvelder werd uitgeschakeld op de Afrika Cup en is dus weer inzetbaar voor de Eindhovenaren. "Ik heb hem gemist, ik heb zijn persoonlijkheid gemist, ik heb zijn voetbalkwaliteiten gemist en ik ben heel blij dat hij er weer is", vertelt Bosz

Vooralsnog is het dus nog onduidelijk of Veerman in actie zal komen wanneer PSV het tegen Ajax opneemt in de Johan Cruijff Arena. De 25-jarige middenvelder is dit seizoen enorm belangrijk voor de Eindhovenaren met drie doelpunten en negen assists. Het duel tussen de twee clubs uit de traditionele top-drie wordt zaterdag om 20.00 afgewerkt.