Nieuws

Mulder oneens met Feyenoord-analyse Gullit: 'Ze hebben het aan zichzelf te danken'

Mulder oneens met Feyenoord-analyse Gullit: 'Ze hebben het aan zichzelf te danken'

26 May - 11:58 Laatste update: 12:05
0

Youri Mulder is niet van mening dat Feyenoord in de val van José Mourinho is gelopen tijdens de Conference League-finale tegen AS Roma. De analist denkt dat de Rotterdammers de nederlaag (1-0) vooral aan zichzelf te danken hebben.

Mulder en Ruud Gullit waren woensdagavond te gast bij BEAU om te vertellen over de finale. Laatstgenoemde was van mening dat Feyenoord slachtoffer was van het tactisch meesterbrein Mourinho. "Ik ben een andere mening toegedaan", aldus Mulder. "Feyenoord speelde te slecht. Dat ligt misschien een beetje aan Roma, maar vooral aan Feyenoord zelf. De hele campagne hebben ze geweldig gespeeld."

De Rotterdammers maakten tot onbegrip van Mulder een zeer weifelende indruk in de eerste helft. "Tegen Marseille speelden ze op een totaal andere manier dan vandaag. Het leek alsof ze een beetje angstig die finale ingingen." Na rust kwam Feyenoord een stuk beter voor de dag. "Toen verdienden ze wel een doelpunt. Roma deed niets meer, stonden met 1-0 voor en verdedigden alleen maar. Dessers had het ook niet vanavond", stelt Mulder in de talkshow.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie