Nieuws

'Inter wil transfervrije slag slaan en schotelt Dybala gigantisch salaris voor'

'Inter wil transfervrije slag slaan en schotelt Dybala gigantisch salaris voor'

24-05-2022 11:28

Paulo Dybala kreeg geen nieuw contract voorgeschoteld bij Juventus en loopt daardoor noodgedwongen transfervrij de deur uit. De Argentijn had tranen met tuiten na afloop van zijn laatste thuisduel, maar hoeft zich geen zorgen te maken over interesse.

La Gazzetta dello Sport weet te melden dat Dybala een lucratief contract kan ondertekenen bij Internazionale. De nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen zou de Argentijns international maar liefst zes miljoen euro per jaar willen betalen. Door bepaalde prestatiebonussen zou dat bedrag nog op kunnen lopen tot acht miljoen euro. Dybala kan een contract voor drie jaar met de optie voor nog een jaar ondertekenen in Milaan.

Aanvankelijk leek Dybala bij Juventus te blijven. Dybala zou echter te lang hebben gewacht met het nemen van een beslissing, waardoor Juve door de komst van Dusan Vlahovic niet meer over de juiste financiële middelen te beschikte en de eerder gedane aanbieding introk.

Naast het Internazionale van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij zou ook Feyenoord-tegenstander AS Roma geïnteresseerd zijn in de komst van Dybala.