Nieuws

PSV en Van Nistelrooy maken staf compleet: 'Een staf met een sterk PSV-DNA'

PSV en Van Nistelrooy maken staf compleet: 'Een staf met een sterk PSV-DNA'

20-05-2022 09:30 Laatste update: 09:36

PSV heeft zijn technische staf voor komend seizoen officieel bekendgemaakt. Fred Rutten en André Ooijer gaan Ruud van Nistelrooy direct ondersteunen. Ook Tim Wolf, Javier Rabanal, Abe Knoop en Yannick van der Schee spelen volgend seizoen een belangrijke rol in Eindhoven.

Directeur voetbalzaken John de Jong stelde de staf samen met de nieuwe hoofdtrainer van PSV. "We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren", aldus De Jong. "Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren."

PSV had al eerder bekendgemaakt dat Rutten en Ooijer volgend seizoen zouden fungeren als nieuwe assistenten in Eindhoven. Daarnaast stappen Wolf Knoop nu ook definitief over vanuit Jong PSV, zo meldt de club via zijn officiële website. Het tweetal assisteerde Van Nistelrooy de afgelopen jaren bij PSV onder 18 en Jong PSV. Javier Rabanal komt over van de jeugdopleiding van Willem II, terwijl Yannick van der Schee verantwoordelijk zal zijn voor het fysieke aspect van de trainingen.

Pier Tensen (video-analist), Ruud van Elk (data/science), Kevin Deams (foodcoach), Nicolas Paraskevopulos (nutritionist), Eddy Pepels (masseur), Bas Roorda (teammanager), Sanne Clements (persvoorlichter), Martijn op den Buijs (materiaalverzorger), Adri van Dooren (materiaalverzorger) en Mart van den Heuvel (familie- en spelersbegeleider) blijven ook actief voor de Eindhovenaren.