Nieuws

NAC heeft beet: centrumspits komt over van FC Eindhoven

NAC heeft beet: centrumspits komt over van FC Eindhoven

25-04-2022 19:19

NAC Breda moet het nog even stellen zonder nieuwe eigenaar, maar heeft voor komend seizoen wel een nieuwe spits binnen. Jort van der Sande komt over van FC Eindhoven en tekent een contract van twee seizoenen, met een optie voor een derde jaar. 

Dat maakt NAC op de clubwebsite bekend. Van der Sande heeft vanwege zijn goede prestaties bij FC Eindhoven, dat derde staat in de competitie, de transfervrije overstap naar NAC verdiend. "Ik denk wel dat het even wennen gaat zijn hier", geeft de spits toe op de clubsite. "Je speelt in Breda voor een enorm fanatiek publiek en enorm grote aanhang. Maar ik denk dat dit een fantastische ervaring zal worden en dat ik met veel zin ga spelen."

Trainer Edwin de Graaf denkt dat Van der Sande uit het juiste hout gesneden is. "Jort is een type speler die goed bij NAC past. Hij heeft een goede werkethiek en koppelt dit aan scorend vermogen. Hiermee zal hij karakter aan de ploeg toevoegen", voegt de trainer toe. NAC staat momenteel achtste in de Keuken Kampioen Divisie