Nieuws

Rangnick lijkt de Ronaldo-bal naar Ten Hag te spelen: Niet mijn beslissing

Rangnick lijkt de Ronaldo-bal naar Ten Hag te spelen: "Niet mijn beslissing"

16-04-2022 22:35 Laatste update: 22:43

Eens in de zoveel tijd laat Cristiano Ronaldo zijn klasse zien en zaterdag tegen Norwich City was het weer zover. De Portugees maakte zijn zestigste hattrick uit zijn carrière, maar is geen onbetwist basisspeler bij Manchester United. Een ding is zeker, manager Ralf Rangnick hoeft zich niet bezig te houden met de toekomst van de ster.

Ronaldo keerde afgelopen zomer op 37-jarige leeftijd terug op Old Trafford en beleeft een seizoen met twee gezichten. Ondanks zijn 21 treffers is zijn positie bij United allerminst zeker en iets waar de nieuwe manager zich over zal gaan ontfermen. "Dit is uiteindelijk niet mijn beslissing en hij staat nog één jaar onder contract", laat Rangnick na de wedstrijd tegen Norwich City weten.

De Duitse interim-manager houdt zich buiten de discussie en wijst naar zijn opvolger, hoogstwaarschijnlijk Ajax-trainer Erik ten Hag. "Deze beslissing zal genomen worden door de nieuwe manager, in samenspraak met het bestuur. Maar hij laat het toch weer zien tegen Tottenham (op 12 maart, toen hij ook al drie keer scoorde, red.) en in deze wedstrijd dat hij degene is die het verschil kan maken."