Nieuws

'Azpilicueta rekent op medewerking van Chelsea: 'Eind april groen licht''

'Azpilicueta rekent op medewerking van Chelsea: 'Eind april groen licht''

16-04-2022 14:35 Laatste update: 14:36

Cesar Azpilicueta is ervan overtuigd dat hij volgend seizoen naar FC Barcelona kan vertrekken. De Spaanse back denkt niet dat zijn huidige werkgever Chelsea FC in de weg gaat liggen bij een mogelijke overstap. 

Het Spaanse Sport schrijft dat Azpilicueta zich geen zorgen maakt over een vertrek uit Engeland. "Azpilicueta heeft een eenzijdige verlengingsclausule van de Engelse club, maar hij is ervan overtuigd dat ze deze zullen opheffen vanwege de situatie van de club", schrijft de krant. "Daarnaast is Azpilicueta jarenlang van grote waarde geweest voor de club in Londen, en willen The Blues de Spanjaard op deze manier bedanken voor de trouwe dienst."

"Nu Chelsea is uitgeschakeld in de Champions League, wil Azpilicueta aan tafel met de club om over een oplossing te praten", vervolgt het medium. "Mocht Chelsea een nieuwe eigenaar vinden voordat de Spaanse verdediger vertrekt, dan kan er sprake zijn van een volledige revolutie in Londen."

Het zal niet lang meer duren voordat Azpilicueta weet waar hij aan toe is. "Alle partijen zijn het eens dat de verdediger tussen eind april en begin mei groen licht zal krijgen. Barcelona heeft al aangegeven tot het einde te zullen te wachten, maar zij rekenen op een 'ja'", besluit de krant.