Nieuws

'Sterkhouder keert terug tegen PSV voor Ajax, Mazraoui nog altijd vraagteken'

'Sterkhouder keert terug tegen PSV voor Ajax, Mazraoui nog altijd vraagteken'

13-04-2022 17:13
2

De puzzel voor Erik ten Hag in aanloop naar de bekerfinale met PSV wordt wat makkelijker. Volgens Ajax Showtime is Lisandro Martínez tijdig hersteld van een hamstringblessure en kan zondag dus aantreden tegen de Eindhovenaren.

De Argentijn ontbrak de voorbije drie weken bij de Amsterdammers, nadat hij in De Klassieker tegen Feyenoord de kwetsuur had opgelopen. Daardoor moest Martínez ook het interlandblok met Argentinië aan zich voorbij laten gaan. Donderdag deelde het mediateam van Ajax een foto waarop de mandekker op de training zichtbaar was, wat de geruchten over een mogelijke terugkeer voedt.

De verwachting is dat de 'Bermuda-driehoek' bestaande uit Jurriën Timber, Edson Álvarez en Martínez tegen PSV weer in ere hersteld is. Achter de naam van Noussair Mazraoui staat nog altijd een vraagteken. Volgens Ajax Showtime geeft trainer Ten Hag vrijdag een update over het wel en wee van zijn spelers. De verwachting is dat Mohamed Ihattaren zijn debuut in de wedstrijdselectie van de regerend landskampioen gaat maken.