Nieuws

'Transferplannen Nagelsmann gedwarsboomd door aanstaande transfer van Mazraoui'

'Transferplannen Nagelsmann gedwarsboomd door aanstaande transfer van Mazraoui'

08-04-2022 08:40 Laatste update: 08:41

De mogelijke komst van Noussair Mazraoui naar Bayern München zet de plannen van diens trainer Julian Nagelsmann op zijn kop. Volgens BILD zorgt de komst van de rechtsback van Ajax ervoor dat de Duitse oefenmeester geen centrale verdediger meer aan kan trekken.

Zoals bekend is Der Rekordmeister druk bezig met het binnenhalen van zowel Ryan Gravenberch als Mazraoui. Voor eerstgenoemde moet een transfersom op tafel komen, waar de Marokkaan gratis is op te halen wegens zijn aflopende verbintenis. Volgens het Duitse boulevardblad stond een centrale verdediger hoog op het wensenlijstje van Nagelsmann, maar is er door de beoogde komst van het Ajax-tweetal hier geen financiële ruimte meer voor.

De verwachting is dat Benjamin Pavard, die nu nog vrijwel altijd als rechtsback speelt, naar het hart van de verdediging verhuisd op het moment dat Mazraoui arriveert in Beieren. BILD weet zeker dat Bayern niet van plan is de portemonnee te gaan trekken voor een nieuwe centrale verdediger, waardoor dit een logische optie lijkt. Het is al duidelijk dat Nagelsmann van de zomer afscheid neemt van Niklas Süle: de boomlange verdediger vertrekt transfervrij naar concurrent Borussia Dortmund.