Nieuws

Penders en FC Eindhoven langer in zee: 'Goede klik vanaf het eerste moment'

Penders en FC Eindhoven langer in zee: 'Goede klik vanaf het eerste moment'

31-03-2022 17:15 Laatste update: 17:17

Rob Penders heeft zijn contract verlengd bij FC Eindhoven. De oefenmeester heeft het naar zijn zin in Brabant en de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie is tevreden met de prestaties van de trainer. De club heeft het contract van Penders verlengd tot 2024. 

Dat laat FC Eindhoven op de eigen website weten. De club is duidelijk tevreden met de trainer. "Dit seizoen scherpte de ploeg van Penders meerdere clubrecords aan. Zo werd de grootste uitoverwinning ooit geboekt op bezoek bij Jong FC Utrecht (0-6) en werd recent acht keer op rij gewonnen. Daarnaast sleepte Penders nog een persoonlijke onderscheiding in de wacht als Beste Trainer van Periode 3", meldt de club uit Eindhoven. 

Penders is blij met de verlenging en kijkt uit naar de toekomst. "Ik heb het goed naar mijn zin hier bij FC Eindhoven", laat hij optekenen op de clubwebsite. "Vanaf het eerste moment was er een goede klik en dat is niet veranderd. De club heeft goede faciliteiten, ik heb een fantastische staf waarmee ik mag werken, mensen op kantoor die me met alles helpen, dat is fijn werken. De club wil vooruit, ik wil vooruit, die combinatie is goed."

Technisch manager Marc Scheepers deelt mee in de feestvreugde. "Sinds de komst van Rob in de zomer hebben we mooie stappen gezet met een huidige vierde plaats in de competitie als bekroning. Wij zijn uiterst tevreden met de contractverlenging van onze hoofdtrainer, hiermee spreken we vertrouwen uit in elkaar. Op naar een mooi slot van het huidige seizoen!"