Nieuws

Laporta doet de deur dicht voor Messi: We overwegen geen terugkeer

Laporta doet de deur dicht voor Messi: "We overwegen geen terugkeer"

28-03-2022 23:36

Een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona zit er op dit moment niet. President Joan Laporta gaf dit maandag aan bij het Catalaanse medium RAC1.

De Argentijn lijkt niet op zijn plek te zijn bij Paris Saint-Germain en meerdere oud-ploeggenoten zouden zich graag met hem herenigen. Tot een terugkeer lijkt het op dit moment niet te komen. "Ik heb geen bericht ontvangen van Leo of van degenen om hem heen om terug te keren. De waarheid is dat we het op dit moment niet overwegen. We bouwen aan een jong team, gecombineerd met mensen met enige ervaring", laat Laporta los. "Maar Leo is Leo, de beste speler ter wereld, ook erkend. Hij verdient respect als speler en als persoon, maar we overwegen het niet doen."

"Op dit moment hebben we niet structureel contact. Er is geen persoonlijk contact. Hij is in Parijs, maar ik heb goede gevoelens voor hem. Ik weet wat er allemaal gezegd wordt, maar ik praat niet met hem", zegt Laporta, die nog een keer ingaat op het vertrek van de Baça-legende. "Voor mij was het zeker niet gemakkelijk, maar we hebben gedaan wat we moesten doen."