Nieuws

Dessers: 'Hopelijk hebben we dan op het einde alleen maar winnaars'

Dessers: 'Hopelijk hebben we dan op het einde alleen maar winnaars'

27-03-2022 19:51

Cyriel Dessers heeft het ontzettend naar zijn zin bij Feyenoord. De huurling van KRC Genk heeft een basisplaats veroverd in Rotterdam, desondanks lijkt een definitieve overname er vooralsnog niet in te zitten vanwege de royale afkoopsom.

Dessers moet naar verluidt vier miljoen euro kosten. Gezien de financiële situatie van Feyenoord heeft technisch directeur Frank Arnesen dit bedrag niet over voor de Belgische spits. RTV Rijnmond komt in gesprek met Dessers met dé perfecte oplossing: laat de Rotterdammers een extra benefietwedstrijd houden om het bedrag te verzamelen. "Deze supporters zijn wel echt gek, dus het zou zomaar kunnen!", lacht de Feyenoord-spits.

Dessers vervolgt het gesprek met RTV Rijnmond op een serieuze toon en laat weten dat hij nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Kijk, ik heb dit vaker gezegd: ik beslis er niet over. Het gaat om wat er in de bestuurskamers gebeurt en ik ben net als ieder ander erg benieuwd wat er gebeurt in de komende maanden. Het is belangrijk dat ik goed blijf presteren, voor Feyenoord en voor Genk. Hopelijk hebben we dan op het einde alleen maar winnaars."