Nieuws

Oud-Feyenoorder El Ahmadi over Antony: 'Ik had hem wel een beuk gegeven'

Oud-Feyenoorder El Ahmadi over Antony: 'Ik had hem wel een beuk gegeven'

21-03-2022 18:29

Oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi moet niets hebben van het gedrag dat Ajax-aanvaller Antony zondag tijdens De Klassieker vertoonde. Dit laat de voormalig aanvoerder van de Rotterdammers weten bij FC Rijnmond.

"Zonder VAR had ik hem wel doormidden geschopt, denk ik", lacht de Marokkaan. "Ik hou sowieso niet van dat soort spelers die gaan tijdrekken en dat soort dingen. Ik had hem wel een beuk gegeven. Het is ook lastig. Je irriteert je er wel aan, maar bij Sevilla-thuis deed ik ook vervelend. Alsof het vanzelf gaat, met het publiek er ook achter. Maar dit was wel overdreven. Het was zelfs gewoon komisch, denk ik."

Verder vindt El Ahmadi het opvallend dat Feyenoord zo vaak de punten lijkt te pakken, maar uiteindelijk toch met lege handen staat. "Wat ik al die jaren heb meegemaakt met Feyenoord. Als wij een hele goede dag hadden dan speelden we gelijk. Gisteren (zondag, red.) zag ik de wedstrijd en dan zie ik er eigenlijk hetzelfde in terug. Als Ajax slecht speelt, kunnen ze nog steeds gelijk spelen. Ik weet niet waar dat aan ligt."