Nieuws

Ajax krijgt er van langs: 'Met dit team ga je echt niet ver komen'

Ajax krijgt er van langs: 'Met dit team ga je echt niet ver komen'

12 november - 22:45 Laatste update: 22:50

Andy van der Meijde heeft nogmaals uitgehaald naar Ajax. De Amsterdammers speelden gelijk tegen Almere City en dat leidde tot meer kritiek van de ex-speler. Ook had maakte hij een markante grap.

In een filmpje voor Veronica Offside besprak Van der Meijde samen met Wilfred Genee de wedstrijd van Ajax. "Ik denk dat je een puntje heb gewonnen", lacht de rechtsbuiten. "Vooral met dit team. Het blijft ook hetzelfde. Met dit team ga je gewoon niet ver komen."

Ook kwamen de uitspraken van de ex-Ajacied over Josip Sutalo nog voorbij. "Ik hoorde via een teamgenoot van Kroatië van hem dat hij heimwee zou hebben. Die speler was niet van Ajax. Hij was gewoon van zijn eigen team. Hij zat daarmee en die heeft dat gezegd. Misschien liegt hij, maar ik heb het wel gehoord."

Ook had Van der Meijde nog tijd voor een grapje. Zijn verbinding met Genee valt even weg, waarna hij terugkeert. "Ik word de hele dag gebeld. Maurice Steijn belt mij de hele tijd. Ik word er helemaal gek van", zegt de analist voor hij begint met lachen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!