Nieuws

Geluk kan niet op bij Chong: 'Trots dat ik heb gescoord'

Geluk kan niet op bij Chong: 'Trots dat ik heb gescoord'

6 november - 07:00

Tahith Chong bracht gisteren Kenilworth Road in extase met zijn 1-0. Het sprookje voor de Nederlander duurde even, maar uiteindelijk maakte Liverpool toch nog gelijk. Desalniettemin was Chong zeer tevreden over zijn prestatie en dat liet hij merken voor de camera's van Sky Sport.

"Als je zo laat scoort, denk je dat je de wedstrijd gaat winnen, maar je weet dat zij kwaliteit hebben en dat ze zullen blijven komen. Ik ben heel trots op het team en trots dat ik heb gescoord", zei de 23-jarige.

Nog altijd won Luton Town slechts één Premier League wedstrijd, toch is de ploeg nog meer dan strijdbaar. "We worden elke wedstrijd beter. We zijn nog steeds aan het leren en willen ons verbeteren. Dit is zeker een opsteker voor ons, we willen beter blijven worden. Misschien zullen we de volgende keer drie punten pakken."

Als volgende tegenstander wacht voor Chong een oude bekende. Hij en Luton moeten op zaterdag 11 november op bezoek bij het Manchester United van Erik ten Hag. In de periode tussen 2018 en 2022 speelde hij zestien duels voor de hoofdmacht van The Red Devils

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!