Nieuws

Lyon-trainer heeft twaalf hechtingen nodig na aanval en blijft voorlopig afwezig

Lyon-trainer heeft twaalf hechtingen nodig na aanval en blijft voorlopig afwezig

31 oktober - 14:47

Fabio Grosso, de trainer van Olympique Lyon, had twaalf hechtingen nodig na de aanval in Marseille. Boze Marseille-fans gooiden bakstenen naar de spelersbus en daarbij raakte de trainer gewond. 

Het ging zondag mis in Marseille toen aanhangers van de club de spelersbus van Lyon aan zagen komen. De bus werd van dichtbij bekogeld met bakstenen en daardoor sneuvelden meerdere ruiten. Grosso raakte gewond aan het gezicht en het duel werd vervolgens gestaakt.

Grosso is nog niet in staat om dinsdag de training te leiden van Les Gônes. De Italiaan volgde dit seizoen Laurent Blanc op, maar kan vooralsnog niet overtuigen. Lyon staat laatste in de Ligue 1. De ultra's van Marseille staan er al lange tijd om bekend geweld te gebruiken en zaken te laten escaleren in het stadion. Op 5 mei van vorig jaar werd de spelersbus van Feyenoord ook al bekogeld voor het Europese uitduel met Marseille. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!