Nieuws

Boskamp door het dolle na overwinning Feyenoord: 'Hebben de polonaise al gelopen'

Boskamp door het dolle na overwinning Feyenoord: 'Hebben de polonaise al gelopen'

25-10-2023 21:44

Johan Boskamp is door het dolle heen na de overwinning van Feyenoord. In de eigen Kuip werd Lazio met 3-1 verslagen, waar Santiago Giménez met twee doelpunten dé grote man was. Samen met Giovanni van Bronckhorst werd de overwinning met een polonaise gevierd.

In de studio van RTL 7 blikken de twee analisten terug op de wedstrijd van 'hun' Feyenoord. "De eerste helft deden ze het heel goed. De tweede helft iets minder, maar daar zal niemand het over hebben", meent Boskamp. "Het zijn wereldavonden, al die mensen gaan uit hun dak. Zelfs jij stond te zingen", doelend op presentator Simon Zijlemans. Samen met Van Bronckhorst werd het feestje goed gevierd. "Gio en ik hebben de polonaise al gelopen", aldus een lachende Boskamp.

"Het was vanaf de eerste minuut genieten. De sfeer zat er goed in, dat voel je als speler en trainer", vervolgt Boskamp. "Feyenoord kwam verdiend op voorsprong, het was geweldig." Voor Boskamp zelf kwam de overwinning niet als een verrassing. "Voor de wedstrijd wist ik het al. Ik heb blind vertrouwen in die gasten."

Dankzij doelpunten van Giménez en Zerrouki was Feyenoord met 3-1 te sterk voor Lazio.