Samenvattingen: Ten Hag overwint, Chelsea te sterk en Van de Ven met zijn eerste

07-10-2023 21:30 Laatste update: 21:31

Tottenham Hotspur wist zaterdagmiddag door een doelpunt van Micky van de Ven te winnen op bezoek bij Luton Town. Chelsea walste in de tweede helft over Burnley heen en Scott McTominay redt de baan van Erik ten Hag. Bekijk hier de samenvattingen van de Premier League.

Bij Tottenham was Van de Ven de gevierde man. Voor rust kreeg Yves Bissouma rood waardoor The Spurs bij rust al met tien man stonden. Na rust had de club uit Londen het lastig, maar zorgde Van de Ven voor de bevrijdende treffer. De Nederlander schoot uit een corner raak en zorgde voor de drie punten tegen Luton.

Chelsea had het lastig bij Burnley. Na een kwartier opende de thuisploeg de score en mocht Chelsea wederom in de achtervolging. Vlak voor rust viel de gelijkmaker en na rust ging de ploeg van Mauricio Pochettino volledig over de thuisploeg heen. Eindstand van de wedstrijd was 1-4.

Manchester United heeft het zichzelf erg lastig gemaakt zaterdagmiddag. De ploeg van Erik ten Hag kwam na ruim een half uur op achterstand na een fout van Casemiro. United leek af te stevenen op een verlies tegen Brentford, maar invaller Scott McTominay draaide het om. Twee doelpunten van de Schot zorgde voor een overwinning.