Transfernieuws

Update: FC Barcelona haalt Portugese aanvaller van Atlético binnen

Update: FC Barcelona haalt Portugese aanvaller van Atlético binnen

01-09-2023 22:14 Laatste update: 22:14

João Félix komt dit seizoen uit voor FC Barcelona. De Portugese aanvaller maakt de huuroverstap naar de Blaugranas. Er is geen koopoptie in het contract opgenomen. 

Transferexpert Fabrizio Romano spreekt van een afgeronde deal en laat zijn 'Here we go' los. Félix leek na een ruzie met trainer Diego Simeone uitgespeeld bij Atlético Madrid en gaat nu zijn kans proberen te pakken bij de landskampioen van vorig seizoen. Félix kwam het afgelopen halfjaar uit voor Chelsea en daar betaalden The Blues elf miljoen euro voor. 

De Portugees staat tot 2027 onder contract bij Atlético en lijkt voorlopig niet definitief te vertrekken bij de club. Barça huurt de aanvaller voor één seizoen en daarna zal de speler terugkeren naar Los Colchoneros. Félix gaf in het verleden al aan dat Barcelona zijn droomclub is. De speler werd in 2019 wereldnieuws toen Atlético de speler voor 127 miljoen euro overnam van Benfica. 

Update: FC Barcelona heeft de komst van João Félix bekendgemaakt. De speler komt dit seizoen op huurbasis over van Atlético Madrid. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!