'Here we go: João Félix verlaat Atlético en gaat aan de slag bij zijn droomclub'

Update: FC Barcelona haalt Portugese aanvaller van Atlético binnen

1 september 2023 om 22:14
Laatste update: 1 september 2023 om 22:14

João Félix komt dit seizoen uit voor FC Barcelona. De Portugese aanvaller maakt de huuroverstap naar de Blaugranas. Er is geen koopoptie in het contract opgenomen. 

Transferexpert Fabrizio Romano spreekt van een afgeronde deal en laat zijn 'Here we go' los. Félix leek na een ruzie met trainer Diego Simeone uitgespeeld bij Atlético Madrid en gaat nu zijn kans proberen te pakken bij de landskampioen van vorig seizoen. Félix kwam het afgelopen halfjaar uit voor Chelsea en daar betaalden The Blues elf miljoen euro voor. 

De Portugees staat tot 2027 onder contract bij Atlético en lijkt voorlopig niet definitief te vertrekken bij de club. Barça huurt de aanvaller voor één seizoen en daarna zal de speler terugkeren naar Los Colchoneros. Félix gaf in het verleden al aan dat Barcelona zijn droomclub is. De speler werd in 2019 wereldnieuws toen Atlético de speler voor 127 miljoen euro overnam van Benfica. 

Update: FC Barcelona heeft de komst van João Félix bekendgemaakt. De speler komt dit seizoen op huurbasis over van Atlético Madrid.