Transfernieuws

Steijn verwacht transfervuurwerk bij Ajax: 'Ik denk dat er nog wat aan gaat komen'

Steijn verwacht transfervuurwerk bij Ajax: 'Ik denk dat er nog wat aan gaat komen'

30-08-2023 14:58 Laatste update: 14:59

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt, zo denkt Maurice Steijn. De trainer van de Amsterdammers zag woensdag met Georges Mikautadze nog een aanwinst binnen wandelen, maar daar is het naar verwachting nog niet mee afgedaan.

Ajax kwam langzaam op gang tijdens de transferwindow, maar is daags voor het verstrijken ervan helemaal los. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat gaf in totaal al ruim 93 miljoen euro uit maar lijkt de honderd aan te willen gaan tikken.

"Ik zou nog ons nog wel op één positie willen versterken", begint Steijn op de persconferentie van Ajax. "Het is niet aan mij om te zeggen welke positie dat is, maar je zal het de komende dagen zien. Ik denk dat er nog wel iets aan gaat komen."

Vermoedelijk gaat het om een controlerende middenvelder of nog een rechtsbuiten. De naam van Sivert Mannsverk werd woensdag nog door De Telegraaf aan Ajax gelinkt. De controlerende middenvelder moet met Benjamin Tahirovic gaan concurreren, aangezien Silvano Vos volgens Steijn nog niet klaar is voor het eerste van Ajax.