Breaking news

'Nieuws uit Eindhoven: PSV dicht bij akkoord over terugkeer Lozano'

'Nieuws uit Eindhoven: PSV dicht bij akkoord over terugkeer Lozano'

29-08-2023 13:01 Laatste update: 13:08

PSV is dicht bij een terugkeer van Hirving Lozano. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. 

VI meldt dat er momenteel 'intensief' wordt onderhandeld tussen PSV, SSC Napoli en Lozano. Het ziet er volgens het medium 'goed uit' voor de Eindhovenaren, die een bod van naar verluidt twaalf miljoen euro hebben uitgebracht op de Mexicaan. Volgens de Italiaanse media verlangen de Napolitanen vijftien miljoen euro voor de aanvaller.

Lozano zelf keer maar al te graag terug in Eindhoven. De Mexicaans international en zijn gezin hadden het erg naar hun zin tijdens zijn eerdere periode bij PSV. Mede daardoor lijkt de deal steeds dichterbij te komen. Normaal gesproken kan PSV het salaris dat Lozano bij Napoli verdient niet ophoesten. Bij PSV zou Lozano drie miljoen per jaar kunnen gaan verdienen. Er ligt een contract tot medio 2028 voor hem klaar. 

PSV speelt met het halen van Lozano in op een mogelijke exit van Johan Bakayoko. De aanvaller staat er goed op bij onder meer Brentford, Burnley, Paris Saint-Germain en Napoli. De kans dat Ibrahim Sangaré vertrekt bij PSV lijkt ook nog steeds groot.