Nieuws

'Ajax-target' reageert op interesse na geweldige goal en hattrick aan assists

'Ajax-target' reageert op interesse na geweldige goal en hattrick aan assists

27-08-2023 10:33

Thiago Almada heeft na het duel van Atlanta United met Nashville SC gereageerd op de interesse van Ajax. De Argentijn was een van de absolute uitblinkers en gaf aan open te staan voor een transfer.

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Ajax zijn pijlen heeft gericht op Almada als opvolger van de naar West Ham United vertrekkende Mohammed Kudus. Almada kwam in het thuisduel met Nashville in actie en hij liet direct zien waarom Ajax hem wil hebben.

Eerst zorgde de 22-jarige spelmaker er met een geweldige stift voor dat zijn ploeg op een 2-0 voorsprong kwam. Dat terwijl hij al aangever was bij de 1-0. Na rust gaf hij ook nog een assist bij de 3-0 van vermeend PSV-target Miles Robinson én bij de 4-0 van Saba Lobanidze. Almada werd dan ook verkozen tot Man van de Wedstrijd.

Na het duel kreeg Almada een vraag over de vermeende interesse van Ajax. "Het enige wat ik heb heb gezegd is dat ik er over na zou denken met mijn familie als er een mooie aanbieding komt. Maar ik speel nu bij een grote club en wil gewoon mijn best doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!